Περιηγούμενος σε σημειώσεις και site συναδέλφων στο διαδίκτυο, διαπίστωσα ότι αρκετοί έχουν ενσωματώσει δικές μου ασκήσεις και μεθοδολογία – κάποιοι από αυτούς αναφέροντας και το όνομά μου. Επίσης, αρκετοί συνάδελφοι μου έχουν ζητήσει κατά καιρούς άδεια για να χρησιμοποιήσουν δικές μου σημειώσεις. Με ενόχλησε πάρα πολύ το γεγονός ότι κάποιοι απαιτούν εγγραφή ή συνδρομή στο site τους για να δώσουν πράγματα που δεν είναι δικές τους δημιουργίες.

Εξ αρχής, η ιδέα για το site ήταν να βοηθήσω μαθητές και συναδέλφους στα μαθηματικά και όπως γνωρίζετε τα πάντα είναι ακόμα δωρεάν και άμεσα: Ούτε εγγραφές , ούτε συνδρομές, ούτε περίπλοκες πλατφόρμες. Επίσης , όταν κάποιος συνάδελφος μου ζητούσε ένα αρχείο σε ξεκλείδωτο word , του το έστελνα.
Με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ! Πλέον εδώ και πολύ καιρό οι σημειώσεις του Γυμνασίου ήταν σε μορφή όπου κάποιος μπορούσε να τις πάρει και να κάνει κανονικά μάθημα στην τάξη του και αρκετοί συνάδελφοι το έκαναν (με ευχαρίστησαν κιόλας για την προσφορά – έτσι το έμαθα!). Οι σημειώσεις του Λυκείου που έχω ήδη ξεκινήσει να φτιάχνω εδώ και καιρό για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (αν και όταν μου χρειαστεί), κινούνται στην ίδια φιλοσοφία, αλλά αυτές , επειδή αφιερώνω υπερβολικά πολύ χρόνο, δεν μου πάει να τις δίνω δωρεάν!!! Για αυτό και δεν ανεβάζω πολλά πράγματα , παρά μόνο κάποιες αρχικές προσεγγίσεις.
Πιθανόν να ήρθε η στιγμή να εμπορευτώ τα «έτοιμα μαθήματα». Θέλω να το κάνω νόμιμα και το ψάχνω λίγο. Προς το παρόν, αν κάποιος συνάδελφος θα ήθελε κάτι συγκεκριμένο , μπορεί να μου το ζητήσει, αν έχω αυτό που θέλει θα το στείλω δωρεάν! Αρκεί να μου στείλετε ένα mail με το αίτημα στο b.bakouros@gmail.com.