Απλή ρομαντική έκφραση των συναισθημάτων που με κατακλύζουν για την κυβέρνησή μας!

Απλή ρομαντική έκφραση των συναισθημάτων που με κατακλύζουν για την κυβέρνησή μας!

Μετά τα ασημικά, πουλάμε και τα μαχαιροπίρουνα ! Ψήφισαν τελικά οι εθνοσωτήρες την εκποίηση και των τελευταίων περιουσιακών στοιχείων της χώρας. Τα τελευταία μεγάλα «φιλέτα» άμεσα αξιοποιήσιμης γης όπως είναι το Ελληνικό και η Αφάντου στη Ρόδο (η μεγαλύτερη σε έκταση ενιαία παραλία της Ανατολικής Μεσογείου).. Οι τελευταίες υγιείς και κερδοφόρες επιχειρήσεις (ΟΠΑΠ, ΕΛΠΕ, Λάρκο κ.λ.π) θα περάσουν σε ιδιώτες «επενδυτές» κοράκια. Επίσης, θα πουλήσουμε πολλά από τα ακίνητα που χρησιμοποιεί το Δημόσιο, για να τα νοικιάσουμε αμέσως μετά πληρώνοντας τεράστια ενοίκια σε αυτούς που μας αγόρασαν!
Το έργο που είχε ξεκινήσει ο ανεπάγγελτος1 , ολοκληρώνεται από τον παλιό του φίλο ανεπάγγελτο2. Στο θίασο συμμετείχε ο υπέρβαρος υπερφίαλος πρώην υπερυπουργός, η άμοιρη μωρά παρθένος ΔΗΜΑΡ και οι βουλευτές που λίγο καιρό πριν ψηφίσαμε. Σε μια κατ΄επίφασιν δημοκρατία, όπου οι Υπουργοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία ΔΕΝ έχουν ψηφιστεί από κανέναν αφού είναι εξωκοινοβουλευτικοί, όπου η κυβέρνηση ενσυνείδητα δρα αντίθετα στα συμφέροντα που κλήθηκε να υπερασπίσει, μας χρεοκόπησαν με το ζόρι.
Στο κόλπο και οι υπόλοιποι «αντιστασιακοί» . ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΕΞ. ΕΛΛ. και ΚΚΕ είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις τύχες της χώρας μετά την αναπόφευκτη πτώση της συγκυβέρνησης. Αλλά και ο κυρίαρχος λαός θα αντιδράσει με την προτροπή τους! Μέχρι και σαρανταοκτάωρη απεργία σκέφτονται να εξαγγείλουν – θα τρέμει η Μέρκελ και οι δανειστές μας. Οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι το χαβά τους.
Οι Ισπανοί μεγαλοσυνδικαλιστές προσκαλούν σε 24ωρη απεργία – κραυγή την λένε- όλους τους ευρωπαίους στις 14 Νοέμβρη. Στο κλιπάκι με το οποίο διαφημίζουν την απεργία, φρόντισαν να βάλουν και δύο ομοφυλόφιλα ζευγάρια για να υπάρχει ισορροπία, μία μαυρούλα και διάφορους βλαμμένους υπέρμαχους της ασφαλούς (για τα καθεστώτα) αντίδρασης. Τα χρήματα για τις διαφημίσεις πληρώνονται από τον κρατικό κορβανά, με τον ίδιο τρόπο που η BP και η EXXON είναι οι μεγαλύτεροι χρηματοδότες της GREENPEACE. Άντε να σβήσουμε και όλοι τα φώτα (η ώρα της Γης – θυμάστε; ) καμιά ώρα για να γίνει πιο φαντεζί η κινητοποίηση και μετά πάλι τα κεφάλια μέσα.
Όλα κανονισμένα είναι και χωρίς ελπίδα για μας τους υπόλοιπους. Ξέχασα ! Είναι και η Χρυσή Αυγή ! Ένα μάτσο αμόρφωτοι δήθεν μάγκες, που χτυπάνε ανίσχυρους ανθρώπους και βγάζουν κορώνες περί εθνικής ανεξαρτησίας και εθνικής αναγέννησης. Για αυτούς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Όσοι από αυτούς δεν συλληφθούν για διάφορα ποινικά αδικήματα, θα φαγωθούν μεταξύ τους για το που θα πρωτοπουλήσουν προστασία για να κονομήσουν. Το πρόβλημα των μεταναστών άλλωστε, ήδη βρίσκει τη λύση του στη φτώχεια μας. Ποιος οικονομικός μετανάστης θα θελήσει να μείνει σε μια χώρα όπου οι πολλοί θα πεινάνε; Σε τέτοιες χώρες έμεναν και την κοπάνησαν, όπως έχουν ήδη αρχίσει να την κοπανάνε κι από εδώ.

Οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα των μεγάλων συνδικάτων (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κ.λ.π) θα μπορούσαν, αν ήθελαν, να ανατρέψουν την κατάσταση κάνοντας κάτι εντελώς απλό: Καλώντας όλους τους εργαζόμενους σε απεργία διαρκείας μέχρι να αναγκαστούν όσοι στην πραγματικότητα κυβερνούν, να βρουν άλλα πρόσωπα και άλλους τρόπους για να συνεχίσουν να κερδίζουν. Ας συμφωνήσουμε στις 10 Νοέμβρη ας πούμε, να βγούμε όλοι στις πλατείες και να μείνουμε εκεί μέχρι να ανατραπεί το καθεστώς. Αυτός θα είναι ένας αγώνας, όπου οι ισχυροί θα έχουν να χάσουν τα περισσότερα κι αυτό είναι το μόνο που φοβούνται και καταλαβαίνουν. Δεν θα βγούμε να σπάσουμε δημόσια κτίρια ή να λεηλατήσουμε καταστήματα και επιχειρήσεις. Θα βγούμε μέχρι να πάρουν πίσω την καταδίκη σε πείνα των φτωχότερων, να φυλακίσουν όλους εκείνους που έκλεψαν και να δημεύσουν αμέσως τις περιουσίες και τις καταθέσεις τους. Θα βγούμε από τα σπίτια μας για να μείνουν κλεισμένοι μέσα όσοι λεηλάτησαν τον εθνικό πλούτο. Αυτό κατά τη γνώμη μου θα όφειλαν να κάνουν οι μεγαλοσυνδικαλιστικές κρατικοδίαιτες οργανώσεις μας: Να καλέσουν το λαό σε μια πραγματική κινητοποίηση που θα νέκρωνε τα πάντα για μέρες κι ας στερηθούμε και δέκα πράγματα ο καθένας μας!
Όμως όχι. Δεν θα το κάνουν. Θα μας καλέσουν και πάλι σε 24-ωρες απεργίες-δώρα στο Δημόσιο και τις Τράπεζες , για να εκτονώνουν όσο μπορούν την πίεση και την αδικία που αισθάνεται η μεγάλη μάζα του λαού. Θα μας περιγράψουν μάλιστα και το ποια θα είναι τα επόμενα μέτρα, που θα μας ξαναοδηγήσουν σε νέους (24-ωρους πάντοτε , μην ξεχνιόμαστε) αγώνες. Πραγματική ελπίδα πουθενά. Σε όσους δεν αρκέσουν αυτά, ας ψηφίσει Τσίπρα ή ΚΚΕ βρε αδελφέ! Κι αυτοί δικοί τους είναι, κι αυτός είναι ο ρόλος τους: να παροχετεύσουν την υπερχειλίζουσα επαναστατικότητα στα γνωστά κοινοβουλευτικά πολιτικώς ορθά μονοπάτια.
Εννοείται ότι δεν υπάρχει ελπίδα να ξεφύγουμε από τη λαίλαπα. Τότε γιατί τα γράφω; Έτσι για εκτόνωση. Γιατί η άλλη εκτόνωση, αυτή με τις 24-ωρες απεργίες κοστίζει και τους εξυπηρετεί. Α ! Να μην το ξεχάσω!
Στις 10 Νοέμβρη (κι ας μην ξέρω καν τι μέρα πέφτει, αλλά μου αρέσει σαν νούμερο: 10/11/12 ) τα κλείνουμε όλα και πάμε στις πλατείες μέχρι να έρθουν τα πάνω-κάτω: Διαδώστε το!