Ο βομβαρδισμός από όλα τα μέσα ενημέρωσης με «νέα» σχετικά με τη ΧΑ συνεχίζεται χωρίς έλεος για τους τηλεθεατές/ακροατές/αναγνώστες. Όλη η υπόλοιπη επικαιρότητα συρρικνώνεται σε χρόνο και χώρο προκειμένου «να έρθουν στο φως» τα «συγκλονιστικά στοιχεία» που περιλαμβάνονται στο «πόρισμα φωτιά». Το σκηνικό που ζήσαμε μερικούς μήνες πριν με την ΕΡΤ επαναλαμβάνεται υπερενισχυμένο , ενώ οι δημοσιογράφοι (σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο) σχεδόν αγνοούν τα κλειστά Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία, το νομοσχέδιο που προβλέπει εξόφληση οφειλών με απευθείας εκχώρηση ακινήτων ή δικαιωμάτων επί ακινήτων, όπως είχε αγνοήσει και την απεργία καθηγητών και δασκάλων μερικές ημέρες πριν.

Η διαφήμιση της ΧΑ – γιατί από ένα σημείο και μετά, περί διαφημίσεως πρόκειται – συνεχίζεται και με τη συνδρομή πολιτικών και κομμάτων.

Τι ακριβώς επιδιώκουν οι ανεγκέφαλοι; Η αποκάλυψη των εγκληματικών δραστηριοτήτων της ΧΑ ήταν αρκετή για να ανοίξουν τα μάτια των παραπλανημένων που την ψήφισαν. Το θέμα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και εκεί πρέπει να μείνει. Το να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με αυτούς, έχει ήδη προκαλέσει την εκ νέου συσπείρωσή τους. Ας μην υποτιμάμε την οργή του κόσμου για αυτό που βιώνει καθημερινά. Αφού κατορθώσατε να περάσετε σε όλους, τη ΧΑ ως τον κοινό εχθρό όλου του πολιτικού συστήματος και των δημοσιογράφων που το υπηρετούν, είναι σα να προκαλείτε όλους τους οργισμένους και απογοητευμένους, να πάνε με το μέρος των μόνων που αντιτάσσονται σε αυτά που υποφέρουν – γιατί έτσι πια εμφανίζουν οι της ΧΑ τους εαυτούς τους: Υπέρμαχους των αδύνατων που εξαιτίας αυτού τους κυνηγούν όλοι οι πολιτικοί τους αντίπαλοι !

Θα ήθελα με ψύχραιμο τρόπο λοιπόν να προτρέψω τους ανθρώπους της πληροφόρησης, να πάψουν επιτέλους να ακολουθούν κατά πόδας τους επιφανείς της οργάνωσης βομβαρδίζοντας μας με ανούσιες πληροφορίες και  να σταματήσουν να προβάλλουν απόψεις πολιτικών που διαγκωνίζονται για το ποιος θα πει τα χειρότερα για αυτούς, αφού το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να βρεθούν άλλοι συνεχιστές της εγκληματικής δράσης. Βλέπετε, ο ασφαλέστερος τρόπος να αυξήσει κάποιος τη δημοφιλία του, είναι να εμφανίζει ότι τον κυνηγά το υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Η ενστικτώδης αντίδραση πλέον, μεγάλου μέρους του κόσμου που προσπαθεί να ενημερωθεί είναι να «φεύγει» από οποιαδήποτε είδηση αφορά τη ΧΑ – επιτέλους: Ο Κασιδιάρης δεν είναι ο Hugh Jackman και η Ζαρούλια σίγουρα δεν είναι η Madona!