Όχι άλλο ΕΡΤ, έλεος!!!!
Όλα τα αντιστασιακά-αντιμνημονιακά-αντιαντι site της χώρας, αναμεταδίδουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Που να το φανταζόμασταν μια εβδομάδα πριν, ότι η παρακολούθηση ή/και η συμπαράσταση στους υποτίθεται απολυμένους του κρατικού καναλιού , θα αναδεικνυόταν σε ύψιστη πράξη αντίστασης στην κυβερνητική πολιτική.
Πέντε ορχήστρες, 400 μουσικοί και δεν ξέρω κι εγώ πόσοι τραγουδιστές, θα δώσουν το παρόν σήμερα το βράδυ στη συναυλία στον προαύλιο χώρο του κρατικού καναλιού, δηλώνοντας έτσι τη συμπαράσταση και την αντίστασή τους.
Που ήταν αυτοί όλοι οι υπερδημοκράτες, αντιεξουσιαστές όταν μέσα σε μια νύχτα ανάγκαζαν σε παραίτηση χιλιάδες ιδιωτικούς υπαλλήλους προκειμένου να τους επαναπροσλάβουν με το μισό μισθό;   
Με ποιο τρόπο και πότε τα καραγκιοζάκια της κρατικοδίαιτης τηλεόρασης εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους σε άλλους διωκόμενους εργαζόμενους  ή την αντίθεση τους στα αντιλαϊκά μέτρα που έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση ;

Νομίζω ότι αν υπήρχε δείκτης για τη μαλακία σε αυτή τη χώρα, αντίστοιχος εκείνου της ανεργίας, θα είχαμε όχι Πανευρωπαϊκό αλλά παγκόσμιο ρεκόρ.
Εδώ ο κόσμος καίγεται, η κυβέρνηση είναι ανίκανη να περάσει έστω και το πιο απλό μέτρο ουσίας που να αφορά την αναδιάρθρωση και όχι τους μισθούς του Δημόσιου Τομέα και ο Αντωνάκης αποφασίζει μαζί με τους συγκυβερνώντες να ξεκινήσουν μια ολόκληρη θεατρική παράσταση με την ΕΡΤ στο επίκεντρο. Όλοι ασχολούμαστε με το πόσο φασιστικό ήταν το «κλείσιμο» , οι Ευρωπαίοι βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν χολή για τη χώρα μας, ο κυρ-Κουτσούμπας βγήκε να υπερασπιστεί την πολυφωνία (στο πλάνο – αν προσέξατε – γελούσαν μέχρι και τα πανώ ) ο δε Τσίπρας είχε έτοιμη τη γνωστή δήλωση: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση , η ΕΡΤ θα ξαναπροσλάβει όλους όσους απολύονται. Αυτό θα το κάνει αμέσως μετά την κατάργηση του μνημονίου, την αποκατάσταση των μισθών, την επαναπονομή των συντάξεων στους τυφλούς που ενδιάμεσα είχαν βρει το φως τους κ.λ.π..

Εννοείται ότι το σύνολο των δημοσιογράφων, σε αγαστή σύμπνοια, σταμάτησαν να λένε ειδήσεις σε οποιοδήποτε κανάλι , αφήνοντας μας μόνους με την ΕΡΤ που έχει βγει στο αντάρτικο.

Αν έχετε ακόμα ενστάσεις, συλλογιστείτε ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, που ΟΛΟΙ και όταν λέμε ΟΛΟΙ το εννοούμε, οι δημοσιογράφοι συμφώνησαν στο ότι η ΕΡΤ πρέπει να ξανανοίξει αμέσως ή μάλλον δεν έπρεπε να έχει κλείσει ούτε μια ημέρα.
Είναι το δεύτερο κείμενο που γράφω για την ΕΡΤ, αλλά ορκίζομαι στη ζωή του ΓΑΠ που εξαιτίας του έπιασα πληκτρολόγιο, να μην ξαναγράψω τίποτα για το κολοκάναλο!