Πάει κι ο Πάγκαλος… Φεύγοντας μας το΄πε κιόλας: Αποχωρώ γιατί αν μείνω μπορεί να ξεχαστεί κανένας (η λέξη «μαλάκας» αποσιωπείται ) και να με ψηφίσει, ενώ εγώ δεν θέλω άλλο. Τριάντα δύο χρόνια βουλευτής, Υπουργός, Αντιπρόεδρος , υβριστής και τιμητής των πάντων, τζάμπα μάγκας (Θυμάστε την επίσημη «συγγνώμη» στους Γερμανούς και την υπόθεση Οτσαλάν , άραγε;), αποχωρεί στα 74 χρόνια και τα 148 κιλά για να απολαύσει το υπόλοιπο του βίου του, έχοντας τη βεβαιότητα ότι το έθνος του είναι υποχρεωμένο για την προσφορά του. Όχι ρε μεγάλε, εσύ μας χρωστάς. Μας χρωστάς μια συγγνώμη γιατί ενώ ήξερες (αφού χαζός δεν είσαι) πόσο ακατάλληλοι είναι αρκετοί από τους συναδέλφους σου υπουργούς και πόσο βλάκας ο ΓΑΠ , επανειλημμένα τους στήριξες με τη ψήφο και τη στάση σου!
Χρωστάς άλλη μια συγνώμη για την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους, άλλη μία για τον Καλεντερίδη, άλλη μία για την εθνική ταπείνωση της συγγνώμης στους Γερμανούς και άλλη μία, τη μεγαλύτερη, σε εμάς τους δημόσιους υπάλληλους που βρεθήκαμε στο δημόσιο μετά από εξετάσεις, και μας εξίσωσες με όλους τους πολιτικούς πελάτες-κηφήνες- ζωντανά ρουσφέτια με τους οποίους εσύ κι οι όμοιοί σου έχετε γεμίσει το Δημόσιο.
Ελπίζω ότι η ιστορία θα σου φερθεί κι εσένα όπως σου αξίζει. Τώρα που έγραψα ιστορία, θυμήθηκα το γιό εκείνου που είχε ραντεβού μαζί της. Τι είπε πάλι η διάνοια! Θα ανοίξει σχολή για νέους πολιτικούς και τη δημοκρατία!
Δηλαδή ο τύπος δεν έχει καταλάβει τι-πο-τα από ότι συνέβη και εξακολουθεί να συμβαίνει! Οι Πασόκοι πλέον γελάνε μαζί του και μάλιστα χωρίς ενοχές για τον επτάχαζο που μας είχαν για πρωθυπουργό. Στο μεταξύ, ο εύσωμος που πήρε τη θέση του είναι αυτό που λέμε τέρας πολιτικής αναισθησίας: Πέταξε μια συγνώμη και καθάρισε με όλα τα στραβά και τις μαλακίες που ο ίδιος και το κόμμα του έχουν κάνει. Αναβαπτίστηκε στη λαϊκή εντολή των «περίεργων» που τον ψήφισαν και άσπιλος έρχεται να ζητήσει ψήφο, ο αίρων τις αμαρτίες του κόμματος, ο θησαυρός της πράσινης ανάπτυξης και ελπίδας χορηγός για όλους τους πρασινοελπίζοντες .
Στο μεταξύ, η επιχείρηση τρομοκράτησης των «νοικοκυραίων» καλά κρατεί. Στο χορό μπήκε πάλι και ο άλλος βλακοϋποκριτής Καρατζαφέρης. Ακούστε τι είπε ο τεράστιος: Οι άλλοι αρχηγοί τα είχαν κάνει πάνω τους – λέει – με την τρόϊκα και τους ξένους δανειστές και μόνος αυτός , από όλους, ο άντρας, ο γαμώ τους αρχηγούς, ο γιος του «πάρτα όλα» , ο ακόλωτος ύψωσε το ανάστημα του και βροντοφώναξε «Μολών Λαβέ» στον άτιμο Ξέρξη – συγνώμη, Τόμσεν εννοούσα, αλλά με συνεπήρε ο ηρωϊσμός και ο πατριωτισμός του μεγάλου ανδρός.
Για να μην μείνει πίσω στις πολιτικές αυτοκτονίες, ο Κουβέλης δέχθηκε στο κόμμα του κάτι κακόμοιρους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , προκειμένου να συμπληρώσει κι αυτός δέκα βουλευτές και να μπει στο πάρτι των κρατικών επιχορηγήσεων. Πάει κι αυτός… Αν είναι να μας βάλει να ψηφίσουμε αυτούς που δεν έχουν ελπίδα να τους ψηφίσει ούτε η μανούλα τους, ας μείνει με τη σφραγίδα του κόμματος και τη χαρά που έκανε κι ο Τσίπρας κάποτε που τα γκάλοπ του έδιναν 18% κι εκείνος εκδήλωσε την επανάσταση πηγαίνοντας με μια κατακαημένη μαυρούλα και τζιν στη δεξίωση του Προεδρικού μεγάρου.
Χάος; Ελπίδα καμιά; Αναφέρθηκα ήδη σε ένα νέο κόμμα. Ο χρόνος θα δείξει, γιατί αν είναι να μας προκύψει κανένας βλαμένος που να θέλει να μας βάλει όλους να οδηγάμε ποδήλατο και να τρεφόμαστε με τροφές που δεν χρειάζονται μαγείρεμα, καλύτερα να ψηφίσω το Βασίλη Λεβέντη που είναι και μαλάκας και λεβέντης! Τα καλύτερα έχω για την Παπαρήγα, αλλά αυτή θέλει ένα άρθρο μόνη της, για να χωρέσει στα σίγουρα. Τα λέμε !