Μετά από 18 (!!!) χρόνια στην Κεφαλονιά, επιτέλους επιστρέφω στην Αθήνα!!! Στη γειτονιά μου, στους φίλους μου, στο σπίτι μου! Μετάθεση στη Δ Αθήνας (σχολείο δεν ξέρω ακόμα) , στα γνωστά αγαπημένα μου μέρη: Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο…

Θεωρώ ότι ένας κύκλος της ζωής μου έκλεισε. Στην Κεφαλονιά μεγάλωσαν τα παιδιά μου, αγάπησα τον τόπο, τα σχολεία που δούλεψα , αλλά το μέρος μου είναι η Αθήνα. Εκεί αισθάνομαι καλά, εκεί ήθελα πάντα να γυρίσω και γυρίζω με κέφι για δουλειά και για μια νέα αρχή. Το Ληξούρι ήταν ένας μεγάλος σταθμός για μένα, αλλά – τελικά – με κούρασε (και ίσως να το «κούρασα» κι εγώ). Έμεινα Αθηναίος, είναι πολύ μεγάλος έρωτας αυτή η πόλη για να τον ανταλλάξω με παραλίες και «καθαρό αέρα».

Ευτυχώς, η ιντερνετική επικοινωνία υπάρχει για να κρατάω μια επαφή με τα – λίγα- άτομα που θα τους λείψω και θα μου λείψουν και να μαθαίνω νέα από τους παλιούς μαθητές μου.

Η απόφαση για επιστροφή και για «ξεβόλεμα» δεν ήταν εύκολη, αλλά το χρωστάω στη Γεωργία (μία είναι η Γεωργία!!!) και στον εαυτό μου!

Το site θα είναι εδώ και ελπίζω με συνεργάτες στο κοντινό μέλλον!