Τατουάζ…

Ένας ψαράς, που ξεπερνάει το πρόβλημα με την καμένη βάρκα και το κατεστραμμένο σπίτι του, υιοθετώντας ένα κοριτσάκι μετανάστριας που πέθανε και κάνοντας ταξίδια ξαναφτιάχνοντας το σπίτι του χωρίς χρήματα. Ο ψαράς έχει μια ταβέρνα στην Αίγινα η οποία είναι μονίμως άδεια από πελάτες αλλά πάντα γεμάτη από φίλους και συγγενείς που τραπεζώνει. Ο ψαράς έχει ένα γιο που έχει ένα παιδί εκτός γάμου – που μιλάει άπταιστα Κυπριακά (νμπανάνα)- με μια γυναίκα που έχει καταγωγή από τα Μετέωρα και η οποία έχει «πάρει» όσους μπορούσε από Μετέωρα – Τρίκαλα και τώρα είναι κατηγορούμενη γιατί σκότωσε έναν πρώην της που καλόβλεπε την ανήλικη κόρη της.
Ο γιος αυτός έχει ήδη παντρευτεί μια άλλη (τεράστιος έρωτας) που ήταν παντρεμένη με κάποιον άλλον «κοκάκια» εφοπλιστή και γιο μιας ελληνοκαπάτσας τεκνατζούς δολοφόνου που κάνει εμπόριο όπλων, με τον οποίον έχουν χωρίσει γιατί κι εκείνος έχει ερωτευθεί μια μπατσίνα , που πριν γίνει ζευγάρι με αυτόν είχε κοιμηθεί με όσους είχαν συμβόλαιο – για μια σεζόν μόνο – με την παραγωγή. Ο γιος αυτός, παρότι δεν έχει δουλέψει ποτέ σερί για πάνω από τρεις ημέρες, έχει εξαιρετική οικονομική επιφάνεια, τέτοια που να του επιτρέπει να πηγαινοέρχεται Αίγινα – Πειραιά – Λονδίνο – Μετέωρα συνεχώς, να έχει νταντά για την κόρη του και να χτίζει σπίτια για την αγαπημένη του, η οποία δεν έχει πει παραπάνω από 3 ατάκες σε οποιαδήποτε σκηνή συμμετέχει πριν πέσει στο κρεβάτι με τον αγαπημένο της.

Ο ψαράς έχει επίσης μια όμορφη κόρη ψυχολόγο, η οποία έχει παντρευτεί με έναν serial killer, ψυχογιό του ψαρά,  χωρίς να έχει αντιληφθεί τίποτα – να χέσω το πτυχίο της, αλλά τώρα τον απατά άνετα, παρά τον τεράστιο έρωτα που έτρεφε για αυτόν .

Επίσης πρωταγωνιστεί ο Γκλέτσος, που παίζει το ρόλο του αυστηρού άντρα και καλού οικογενειάρχη , ο οποίος χώρισε με την γυναίκα που ζούσε για 8 χρόνια για να επανασυνδεθεί με την κανονική του γυναίκα που συνήλθε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν για αυτά τα 8 χρόνια, για να ξαναχωρίσει προκειμένου να ξαναζήσει με την άλλη, ενώ προηγουμένως είχε κάνει και μια αρπαχτή , και που έχει ένα γιο Κύπριο – και αυτόν –  ένα μυστήριο πράγμα!

Στο σήριαλ παίζει επίσης ο «Ντάνος» που έχει πέσει στον έρωτα της δολοφόνου του παιδόφιλου, αφού πρόλαβε προηγουμένως να χωρίσει μια ελληνίδα δικηγόρο που ζούσε στο Λονδίνο και η οποία ήταν παντρεμένη με τον Ελληνολονδρέζο Σπαλιάρα που αποχώρησε από το σήριαλ γιατί είχε κοιμηθεί με όλες τις κομπάρσους που είχε προσλάβει η παραγωγή.

Ξέχασα τον Ανδρέα Γεωργίου, σκηνοθέτη – συγγραφέα , που παίζει έναν ρόλο που θα ήθελε να είναι στην κανονική του ζωή. Ένας ελεύθερος και ωραίος δημοσιογράφος – ντετέκτιβ – ακτιβιστής που όλες οι γυναίκες πέφτουν ξερές μαζί του , ο οποίος αφού ξεμυάλισε την σιτεμένη γυναίκα του Γκλέτσου, έπεσε στον έρωτα μιας άλλης μπατσίνας – μινιατούρας με υπέροχο πρόσωπο και ανύπαρκτο κορμί.

Η πλοκή του σήριαλ περιλαμβάνει 4-5 κρεβάτια ανά επεισόδιο, χωρίς να δείχνει τσόντα , σκηνές από το Λονδίνο και τα Μετέωρα, ένα περίπου φόνο ανά τρία επεισόδια, δύο τουλάχιστον σκηνές με την αντιπαθητική μικρή Κύπρια να μιλάει λες και βρίσκεται στην Αμμόχωστον και τουλάχιστον δύο σκηνές με την κολοπετσωμένη τεκνατζού έμπορο όπλων.

Γιατί το «βλέπω»;  (ενώ χαζεύω στο Internet ή γράφω μαλακίες, σαν και αυτό που διαβάζετε, στον υπολογιστή) ; Αρέσει στη γυναίκα μου. Τι είναι το μόνο που μου αρέσει σε αυτό; Η Κοραλία Καράντη στο ρόλο της αδίστακτης εμπόρου όπλων.

Θα κάνω λίγο υπομονή ακόμα. Λίγη όμως !