Ακόμα κι αν είστε από πάνω, σκεφθείτε που ισορροπείτε!

Ακόμα κι αν είστε από πάνω, σκεφθείτε που ισορροπείτε!

Επιτέλους, η ανάκαμψη είναι προ των πυλών. Οι τρόϊκες, εξωτερική και εσωτερική φαίνεται ότι βρήκαν τη χρυσή λύση. Οι ασθενείς από αύριο θα πρέπει να πληρώνουν τα φάρμακα από την τσέπη τους, για να τα πάρουν πίσω «αργότερα» από τον ΕΟΠΥΥ.
Σκεφθείτε ότι σε τρεις μήνες από τώρα, η χώρα μας θα έχει ξεφορτωθεί αρκετούς από τους περίεργους που απομυζούν το κράτος, με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που τους πρόσφερε απλόχερα μέχρι τώρα. Κάτι καρδιοπαθείς, κάτι ασθενείς με καρκίνο και χημειοθεραπείες, κάτι ανάπηροι μονίμως πάσχοντες από διάφορες ευρωβόρες ασθένειες, θα έχουν χαιρετήσει το μάταιο τούτο κόσμο. Το κέρδος από την «αποχώρησή» τους είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορεί καν να αποτιμηθεί αυτή τη στιγμή. Θα γλιτώσουμε συντάξεις, κρεβάτια νοσοκομείων, φάρμακα, θέσεις γιατρών. Αναλογισθείτε ότι θα ζούμε (όσοι τα καταφέρουμε) σε μια χώρα με υγιείς πολίτες που θα προστατεύουν με κάθε μέσο την υγεία τους: Παχύσαρκοι, καπνιστές, αλκοολικοί θα αυτοαναμορφωθούν (ή θα «αποχωρήσουν»).

Επειδή υπάρχουν υπόνοιες ότι διάφορες γιαγιάδες, παππούδες και άλλα τέτοια λαμόγια , έχουν στείλει χρήματα από τις τράπεζες, στο χώρο κάτω από το μαξιλάρι τους ή ακόμα και μέσα στο βρακί τους, η ευαίσθητη κοινωνικά κυβέρνηση θα προβεί άμεσα και σε επιπλέον περικοπές συντάξεων και δώρων. Για να δούμε τώρα παλιόγεροι, πόσα κουτάκια θρομβολυτικά θα σας φθάσουν να αγοράσετε με τα ευρουλάκια που αποσύρατε από τις αγαπημένες μας τράπεζες , ανθέλληνες!
Δικαίωμα σε ασθένεια διατηρούν , εκ των πραγμάτων, μόνο όσοι μπορούν να πληρώσουν για τη θεραπεία τους. Οι υπόλοιποι που αρρωσταίνουμε, είμαστε υποψήφιοι για αποχώρηση, ο πιο αδύνατος κρίκος που έλεγε παλιά μια μαυροντυμένη αντιπαθητική στην τηλεόραση.
Η χώρα μας θα είναι η πρώτη που θα εφαρμόσει αυτού του είδους την εκκαθάριση πληθυσμού, αλλά πολλές άλλες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της. Αυτή άλλωστε είναι και η φυσική ροή των πραγμάτων: Οι αδέσποτες γάτες και σκύλοι δηλαδή που αρρωσταίνουν, δεν πεθαίνουν ; Τα δελφίνια ; Η καρέτα-καρέτα; Εδώ αυτά που είναι και προστατευόμενα είδη δεν τη γλιτώνουν, θα τη γλιτώσουμε εμείς;
Επιπλέον, η αρρώστια δεν κάνει καμιά διάκριση σε φύλο, χρώμα , καταγωγή!
Κανείς επομένως δεν μπορεί να κατηγορηθεί για ρατσισμό (έμεινες άφωνος, έτσι Αλέξη; Ω! συγνώμη ,είσαι σε διακοπές μήπως και σε ξύπνησα; ). Αν μένεις στην Ελλάδα, θα πρέπει να ζεις μόνο για όσο είσαι υγιής εργαζόμενος με ελάχιστες απαιτήσεις – είναι άλλωστε γνωστό ότι η έλλειψη χρημάτων αποτρέπει τους πειρασμούς των καταχρήσεων.
Οφείλουμε να συγχαρούμε τους ιθύνοντες που με τη λαμπρή έμπνευση που είχαν, έστειλαν τον Χίτλερ- με τις ηλίθιες ιδέες του για φούρνους και χημικά και εκτελέσεις – πολύ κάτω στη λίστα των «πολιτικώς ορθών» δολοφόνων.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους δημιουργούς των εκπομπών «Survivor» και «Ο πιο αδύνατος κρίκος» – πόσο μπροστά έβλεπαν, καθώς και στους δυο τελευταίους Υπουργούς Υγείας που με τη διορατικότητά τους να ξεφτιλίσουν σταδιακά κάθε έννοια δωρεάν περίθαλψης, έβαλαν «το νερό στο αυλάκι».
Και μια προσφορά στους αναγνώστες : Στο site www.petha.neogeros.gr, το γνωστό γραφείο κηδειών «Λάζαρε χαλάς την πιάτσα» έχει προσφορές εβδομάδας σε καταπληκτικές τιμές!
Καλή σας επιβίωση !