Επιτέλους!  Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που ακούμε το γνωστό «Μαμασίτα, ντο εστα σάντα κλαους…» και τελειώνει η αντίστροφη μέτρηση από τα JUMBO. Θα μείνω βεβαίως με την απορία: Τα δύο καλοθρεμμένα που τσακώνονταν πάνω στο πάτωμα που είχε μια διαχωριστική γραμμή από το «Κωνσταντίνος και Ελένη» , γιατί το έκαναν και ποιος ήταν άραγε ο βαθύτερος συμβολισμός της διαχωριστικής;
Για κάποιο λόγο πίστευα ότι το ίδιο θα συμβεί και με την διαφήμιση για τα prettybra, αλλά η γυναίκα μου με επανέφερε στην τάξη και την πραγματικότητα. Αν δεν πουλήσουν όλα τα κομμάτια που έχουν εισάγει, είμαστε καταδικασμένοι να βλέπουμε τη Λιρίκα να παραληρεί: «Σαν το prettybra  δεν υπάρχει κανένα !».

Όμως φαίνεται πως η πλύση εγκεφάλου θα συνεχιστεί. Χτες, ενώ χάζευα αμέριμνος μια επανάληψη με τον Μπέζο, είδα για πρώτη φορά την διαφήμιση με τα prettypants, το νέο προϊόν από την ίδια εταιρεία που έρχεται να στοιχειώσει τις οθόνες μας.  Αν δεν τα ξέρετε, να σας πω ότι είναι ένα είδος γυναικείας ελαστικής σωβρακοκυλότας, που έρχεται υποσχόμενο να «μαζέψει» ότι εξέχει από τον αφαλό και κάτω. Όσες τα φορούν βέβαια στη διαφήμιση, δεν έχουν να κρύψουν τίποτα, εγώ θα τα δω άμα τα φορέσει η κυρά Αλεξάνδρα που πήγε για ακτινογραφία και θέλανε να της κάνουν καισαρική για να της πάρουν το παιδί .

Το κακό με τα διαφημιστικά μηνύματα που προσπαθούν με τη συχνή τους επανάληψη να σε κάνουν να αγοράσεις, είναι εισαγόμενη «αμερικανιά» αλλά φαίνεται ότι πιάνει και εδώ: Πως αλλιώς να εξηγήσω τη συνέπεια σε τέτοιο είδος προβολής που δείχνει η εταιρεία που πρωτολάνσαρε την έξυπνη σήτα;!.   

Οι χαζές διαφημίσεις, μαζί με τα τρέιλερ που αφορούν τα τούρκικα σήριαλ είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορώ να σκεφτώ στην Ελληνική τηλεόραση. Οι εισαγόμενες μεταγλωτισμένες διαφημίσεις είναι το αμέσως επόμενο χάλι: Μια πολωνέζα ειδικός με ιατρείο στη Νέα Υόρκη, που δίνει συνέντευξη  μιλώντας ελληνικά και χρησιμοποιεί ένα μπούμερανγκ για να εξηγήσει , σε μας τους ιθαγενείς, θα έπρεπε κανονικά να βάλει το μπούμερανγκ κάπου πάνω της όπου να μη το βλέπει ο ήλιος.

Φαντασιώνομαι τη στιγμή , όπου οι πράκτορες του τζάμπα, φορώντας prettypants, θα κυνηγούν με τα prettybra να πιάσουν τη νταλίκα που οδηγεί η δόκτωρ Levkovits που θα αμύνεται πετώντας τους μπούμερανγκ το οποίο, αφού σκίσει την έξυπνη σήτα θα χτυπάει στο κούτελο την π@@να τη Φατμαγκιούλ.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους – περιμένετε τώρα το Πάσχα για να «ξαναχτυπήσουν» τα Jumbo!