Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τους προέδρους της Βουλής. Άνθρωποι τρίτης ηλικίας (εκτός από Μεϊμαράκη-Πετσάλνικο) που θέλανε να κάνουν τους ακομμάτιστους ενώ στην πραγματικότητα έκαναν τη βρώμικη δουλειά, δίνοντας κοινοβουλευτική νομιμοποίηση στα «τέρατα» των άσχετων με τα νομοσχέδια τροπολογιών και των πράξεων νομοθετικών περιεχομένου ή την ψήφιση των μνημονίων σε ένα (!!!) άρθρο.
Κάθονταν στη θεσούλα τους τρία-τέσσερα χρονάκια και στη συνέχεια μετατρέπονταν σε «Νέστορες» της πολιτικής ζωής, περιμένοντας καμιά στραβή για να γίνουν υπηρεσιακοί πρωθυπουργοί.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήρθε για να γίνει η Νέμεση του Τσίπρα. Το γεγονός ότι ο Σαμαράς την υπερψήφισε για πρόεδρο της Βουλής δείχνει ότι έχει αίσθηση του χιούμορ, ενώ ο Αλέξης που περίμενε η θέση της Προέδρου να λειτουργήσει ως ηρεμιστικό για την απίστευτα και εκνευριστικά επίμονη και στενοκέφαλη Ζωή, έβαλε κακό μπελά στο κεφάλι της κυβέρνησής του. Ήδη, πέντε μόλις λεπτά μετά την εκλογή της, διαφοροποιήθηκε από την γραμμή του κόμματός της μιλώντας για δική της πρωτοβουλία για διαγραφή του χρέους και εγκαλώντας (!!!) προκαταβολικά τον Πρωθυπουργό για πιθανές απουσίες του από τη Βουλή.
Ο άμοιρος Τσίπρας , μετά τον star υπουργό Οικονομίας που τραβάει πάνω του τους προβολείς της δημοσιότητας,  ενώ εκείνος ακούει τα «καντήλια» των ξένων ηγετών, απέκτησε ξαφνικά ενδοκομματικό θεσμικό κριτή !
Εννοείται πως στη Βουλή θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές χάρη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και κάνα –δύο άλλοι βουλευτές που κατέφυγαν στο ιατρείο της Βουλής εξαιτίας της, είναι η καλύτερη απόδειξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων της νέας Προέδρου.
Τελικά, κ. Τσίπρα, με την πονηριά σου να την κάνεις Πρόεδρο της Βουλής , μάλλον τη διόρισες «κακιά πεθερά» : Από αυτή δεν μπορείς να γλιτώσεις ούτε καν με το σύμφωνο συμβίωσης!