Δεν φτάνουν οι φωτιές, οι καταστροφές από τις καταιγίδες, η ανικανότητα της κυβέρνησης να ελέγξει τη συνεχή και αδικαιολόγητη σε πολλές περιπτώσεις άνοδο των τιμών, βρίσκονται διάφορα πράγματα για να σταματήσουμε να μιλάμε για τα σημαντικά.
Ξαφνικά μας προέκυψαν οι αρνητές των ταυτοτήτων και ο Στέφανος Κασσελάκης!
Οι πειραγμένοι συμπατριώτες μας, που σε πολύ μεγάλο ποσοστό είναι οι ίδιοι που έβλεπαν στα εμβόλια μαγνητικές ιδιότητες και εμφυτευμένα τσιπάκια, έχουν κάνει σημαία τους την άρνηση να βγάλουν νέου τύπου ταυτότητα γιατί:
– Το τσιπ που περιέχει τα στοιχεία μας, επιτρέπει την παρακολούθησή μας.

– Η νέα ταυτότητα είναι η σφραγίδα του Αντίχριστου.

– Όσοι αποκτήσουν τη νέα ταυτότητα , δίνουν πρόσβαση στο κράτος στα ιατρικά τους δεδομένα και έτσι παραβιάζεται το ιατρικό απόρρητο.

– Δεν είναι χριστιανική.

Είναι βέβαιο ότι δεν μπορείς να μιλήσεις λογικά με αυτούς, δεν έχει νόημα να τους υποχρεώσεις σε κάτι, είναι στην ίδια κατηγορία με όσους πιστεύουν ότι «η Γη είναι επίπεδη». Η βλακεία τους νομίζω ότι πρέπει να μείνει αναπάντητη. Ας κάνουν μόνοι τους τη ζωή τους δύσκολη, όταν θα αρχίσουν να έχουν πρόβλημα στις συναλλαγές, στα ταξίδια τους, στα επιδόματα κάθε είδους, ακόμα και στη μισθοδοσία τους όταν κάποια στιγμή θα χρειαστεί να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους. Θα μπουν στην ίδια κατηγορία με τους άλλους «μάρτυρες» κάποιας αίρεσης που επί σειρά ετών αρνούνταν να δεχθούν να τους μεταγγίσουν αίμα για ιατρικούς λόγους. Χρειάστηκε να πεθάνουν κάποιοι «πιστοί» για να αλλάξουν μόνοι τους την επιλογή τους!

Το άλλο πρόσωπο: Στέφανος Κασσελάκης. Νέος, ωραίος, πλούσιος, αυτοδημιούργητος, πολύγλωσσος, με άνδρα επίσημο σύντροφο και ισχυρούς εμψυχωτές της απόφασής του να διεκδικήσει την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ τους Τσίπρα και Πολλάκη. Εντελώς αναπάντεχη υποψηφιότητα για ένα κόμμα που ψάχνει να βρει τον «Μητσοτάκη» του και μεγάλο του πλεονέκτημα το πόσο «λίγοι» για να διεκδικήσουν πρωθυπουργία φαίνονται οι μέχρι τώρα ανακοινωμένοι υποψήφιοι.

Αν σε όλα αυτά προκύψει και καμιά νέα ανθυποπαραλλαγή του COVID , έχουμε βρει με τι θα ασχολούμαστε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Ας έχουν όμως υπόψη τους οι κυβερνώντες, πως οι εκλογές κρίνονται πάντα από το διαθέσιμο εισόδημα των πολλών και πως η έλλειψη σοβαρής εναλλακτικής ήταν αυτή που έδωσε το 40% στη ΝΔ. Αν εμφανιστεί πειστική εναλλακτική και η ακρίβεια συνεχίσει να καλπάζει με το κράτος να παρακολουθεί απορημένο, η τετραετία δεν θα βγει… Το καμπανάκι χτυπάει κιόλας, Κυριάκο ακούς;;;;