Το μεγαλύτερο πολιτικό SuperMarket στην Ελλάδα είναι κοντά σας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ άνοιξε και σας περιμένει. Εσένα χαμηλόμισθε εργαζόμενε, εσένα άνεργε χωρίς ελπίδα, εσένα απογοητευμένε κομμουνιστή, ηλιοκαμένη εργαζόμενη σε beachbar, αναρχικέ που δεν έχεις πια χρήματα να αγοράζεις κατσαρόλες και γκαζάκια, αλλά ακόμα και σένα μεγαλοστέλεχος πολυεθνικής που είσαι κατά βάθος (αρκετό…) κομμουνιστής, δεξιέ ψηφοφόρε που έχασες τα ομολογά σου από το κούρεμα, απολυμένε της ΕΡΤ που το γλύψιμο που είχες στο ΠΑΣΟΚ έμεινε χωρίς επιρροή, εσένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής που δεν είσαι αρκετά αμόρφωτος και αρκούντως ογκώδης για να διακριθείς στο κόμμα σου και βέβαια εσάς τους πρώην Πασόκους που είστε πάλι κοντά στην εξουσία αλλά χωρίς να μπορείτε να την αξιοποιήσετε προς ίδιον όφελος.

Όλοι χωράνε στο νέο κόμμα, στην αγκαλιά του sexyΑλέξη με τα δύο αγόρια με τα τέσσερα ονόματα, δίπλα στον αγωνιστή Στρατούλη και τους άλλους άνεργους της Κεντρικής Επιτροπής που αισθάνονται ώριμοι να κυβερνήσουν αυτό τον τόπο, οδηγώντας τον μακριά από τα μνημόνια, έξω από την εκμετάλλευση των ξένων κεφαλαίων, ελεύθερο και ανεξάρτητο και χωρίς να χρωστάει τίποτα σε κανένα !

Είναι τόσο απλό, που απορείς πως οι προδότες που κυβερνούν τον τόπο δεν το έχουν σκεφθεί ακόμα: Να διακηρύξουν προς όλους τους πιστωτές-δανειστές μας πως πλέον δεν τους οφείλουμε τίποτα και να ξαναρχίσουμε την Μονόπολυ μοιράζοντας τα χρήματα από την αρχή, όπως ακριβώς κάναμε και όταν παίζαμε το παιχνίδι με τους φίλους μας.

Το μεγαλύτερο κόλπο της Μέρκελ και των Τροϊκανών δεν είναι ότι βρήκαν το Σαμαρά και το Βενιζέλο που εκτελούν με απόλυτη συνέπεια όλες τις εντολές τους, αλλά το ότι ως διάδοχη κατάσταση αυτών προβάλλεται ο Τσίπρας ! Ξέρουν ότι όσο ανεγκέφαλοι και να είμαστε, δύσκολα θα ψηφίσουμε για Πρωθυπουργό το Αλέξι , όμως ακόμα και αν στην απόγνωσή μας το κάνουμε, τόσο το καλύτερο γιαυτούς! Θα είναι η χρυσή ευκαιρία τους να φανούν ασυνεπείς ακόμα και στις ελάχιστες υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει απέναντι στη χώρα μας.

Πραγματικά αισθάνομαι πολιτικά δυστυχής. Οι άνθρωποι που κυβερνούν τη χώρα, ασχολούνται μόνο με τους αριθμούς περικόπτοντας συνεχώς τα εισοδήματα όσων δεν έχουν, ενώ αυτοί που προβάλλουν ως διάδοχοι είναι τόσο στον κόσμο τους που αναρωτιέμαι , μήπως αν έρθουν στην εξουσία ανακαλύψουμε συνθήκες ζωής που θα μας ξαναφέρουν στην μετεμφυλιακή περίοδο.
Κανένας λοιπόν;;;

Ένα χρόνο πριν, σε αντίστοιχο παραλήρημα, έγραφα ότι αυτό το καθεστώς θα φύγει μόνο με αίμα. Δυστυχώς, κάθε μέρα που περνά μας φέρνει και πιο κοντά σε αυτό. Το μόνο πράγμα που φαίνεται ικανό να σαρώσει τις συμμορίες των πολιτικών που εξακολουθούν να ασελγούν στο πτώμα της Ελλάδας, είναι μια βίαιη εξέγερση.
Βέβαια, τώρα είναι καλοκαίρι. Έχουμε να πάμε για κανένα μπάνιο, να πιούμε ρεφενέ καμιά μπύρα, να χαζέψουμε κανένα κορμί στην παραλία, να γράψουμε καμιά μαλακία στο
Computer, να παίξουμε τίποτα ρακέτες όσοι αντέχουμε. Από Σεπτέμβρη , αν έχει χαλάσει κι ο καιρός, βλέπουμε πως θα εξεγερθούμε…