1. Οι περισσότεροι χάκερ είναι Σκορπιοί. Για να μένουν ξυπνητοί 20 ώρες συνέχεια πάνω στα πληκτρολόγια, τρώνε τον καφέ με το κουταλάκι κατευθείαν από το κουτί.

Ψέμα και μάλιστα μεγάλο. Ο ύπνος είναι χαμένος χρόνος, ο καφές δεν είναι ποτέ αρκετός, αλλά δεν τρώω ποτέ κατευθείαν μέσα από το κουτί: Πάντα τον βάζω σε φλιτζάνι πρώτα, έστω και χωρίς να τον αραιώνω με νερό!

 

2. Του Σκορπιού του τη σπάει πολύ το γεγονός ότι δεν τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι, καθώς και το ότι δεν έχει πέσει θύμα μιας κυβερνητικής συνωμοσίας.
Όχι, δεν με έχουν απαγάγει εξωγήινοι, παρότι προσπάθησαν ένα βράδυ που προσπαθούσα να γλιτώσω από την αντιτρομοκρατική που με κυνηγούσε γιατί είχα αποκαλύψει τη συνεργασία της με Γαλαξιακούς ασφαλίτες.

 

3. Θες να μάθεις αν κάποιος είναι Σκορπιός; Ρώτα τον. Αν μετά από πέντε λεπτά σιωπής σου πει ψυχρά: «Συγνώμη, τι είπες;», θα ξέρεις ότι η απάντηση είναι «ναι».

Μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι όντως δεν απαντάω ποτέ αμέσως στην ερώτηση «τι ζώδιο είσαι;» . Όχι γιατί ντρέπομαι, αλλά γιατί κυκλοφορούν διάφορες κακίες για το ζώδιο, όλες ανυπόστατες!

 

4. Οι Σκορπιοί περνάνε τόσο δύσκολα στη ζωή τους γιατί έχουν κακό κάρμα, από τότε που ήταν δήμιοι στην Ιερά Εξέταση.
Δεν θυμάμαι τέτοιο πράγμα. Κάτι όνειρα έχω μερικές φορές από Γαλλική Επανάσταση, μια γκιλοτίνα και κάτι κεφάλια που πέφτουν από την εξέδρα. Οι δήμιοι είναι και αυτοί όργανα επιβολής της τάξης.

 

5. Ο Σκορπιός μπορεί να αλλάζει διαθέσεις, να περνά από τη νευρικότητα στην απόλυτη τσαντίλα, να βουλιάζει σε μελαγχολικές σκέψεις, να προσβάλει τους άλλους και να τους απατά. Αυτά στις καλές του μέρες.

Ποτέ δεν αλλάζω εύκολα διάθεση, χαρούμενος άνθρωπος είμαι! Δεν μου αρέσει να διαβάζω κακοήθειες, άντε μην τα πάρω τώρα και τα σπάσω όλα!

 

6. Ο Σκορπιός είναι τόσο μυστικοπαθής που δεν δίνει το τηλέφωνό του ούτε σε συγγενείς. Επίσης έχει περιφράξει το σπίτι του με αγκαθωτό συρματόπλεγμα και έχει βάλει επιγραφές «Απαγορεύεται η είσοδος» και «Απαγορεύεται η φωτογράφιση».

Μέσα στο σπίτι δεν αφήνω να βγάλουν ούτε selfie. Προστασία της ιδιωτικότητας λέγεται. Και το τηλέφωνο μου το έχουν αυτοί που πρέπει. Και στο σπίτι μπαίνουν μόνο όσοι πρέπει.

 

7. Οι Σκορπιοί τρελαίνονται για τις Αποκριές. Είναι η μόνη τους ευκαιρία να κυκλοφορήσουν όπως θα ήθελαν να ντύνονται κάθε μέρα: ζόμπι, βαμπίρ, μάγισσες, άρχοντες του σκότους…

Δε συμμετέχω στις Απόκριες. Η μόνη στολή που μου αρέσει είναι του μαφιόζου εκτελεστή, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να βρω πειστικό αυτόματο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης!

 

8. Σε αντίθεση με τον περισσότερο κόσμο, που δεν έχει συναίσθηση των ελαττωμάτων του, οι Σκορπιοί όχι μόνο τα ξέρουν πολύ καλά, αλλά και είναι περήφανοι για αυτά.

Το τι είναι ελάττωμα είναι πολύ σχετικό. Το να έχεις κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες δεν τα θεωρώ ελάττωμα, κάθε άλλο!

9. Ο Σκορπιός, για μαγκιά, πέφτει με τα μούτρα στους εθισμούς του. Έχει βρει τρόπο να καπνίζει ακόμα και κάτω από το ντους.

Που είναι το δύσκολο;;; Αφήνεις το τασάκι ακριβώς δίπλα και όταν θες να τραβήξεις τζούρα, απλά βγάζεις το κεφάλι σου από το ντους!

 

10. Αν θες μια εικόνα για το πώς είναι τα εσώψυχα ενός Σκορπιού, φαντάσου μια δεξαμενή με υδροχλωρικό οξύ που βράζει.

Εδώ στην Κεφαλονιά τα λένε «μαύρα άντερα». Δεν έχω τέτοια, απλά μπορώ να βλέπω εύκολα τα ελαττώματα των υπόλοιπων ζωδίων. Κι αυτό κακό είναι;;;