…και θα επαναπροσληφθούν όλοι οι απολυμένοι της ΕΡΤ, θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και δεν θα πληρώσουμε τα 7,5 δις των ομολόγων που λήγουν και θα έρθει και ο Σόϊμπλε για να ανοίξει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι, δεν μας περνάνε για χαζούς και μας τάζουν όλα αυτά τα τρελά. Μας περνάνε για πολύ μεγάλους μ@#$@ς . Το χειρότερο είναι πως αυτό ισχύει για τους περισσότερους – οπότε ελπίδα αυτοδυναμίας υπάρχει. Ο Τσίπρας και οι προβεβλημένοι του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν μεγαλύτερη δυσφήμηση στο κόμμα από ότι όλα τα άλλα κόμματα μαζί. Επειδή δε μπορώ να συλλάβω το μεγαλείο της πολιτικής σκέψης αυτών των ανθρώπων, μετάνιωσα για την πρόθεση που είχα να τους ψηφίσω. Είναι πολύ προχωρημένοι για μένα.
Αφού υπάρχουν τόσα χρήματα και δυνατότητες γιατί υποφέρουν τόσοι συνάνθρωποί μας; Αφού ήταν τόσο καλοί και άξιοι όλοι οι απολυμένοι της ΕΡΤ, γιατί όσο λειτουργούσε τους έβριζαν ότι αμείβονται χωρίς να δουλεύουν, ότι διορίστηκαν με μέσο και ότι είναι όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας;
Αφού μπορούμε να παίρνουμε δάνεια χωρίς να τα αποπληρώνουμε και να πείθουμε τους ίδιους δανειστές να μας ξαναδανείζουν, γιατί δεν το κάναμε τόσα χρόνια;
Το γεγονός είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κρατά το ποσοστό του υψηλά. Εκείνο που δεν μπορούν να απεικονίσουν οι δημοσκοπήσεις, είναι ότι η σύσταση των ψηφοφόρων μεταβάλλεται δραματικά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος λογικός άνθρωπος ακούει και πείθεται από τέτοιες εξαγγελίες. Οι ψηφοφόροι που πυκνώνουν πια τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύω πλέον ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ψήφιζαν στο παρελθόν ΚΚΕ γιατί οραματίζονταν την παγκόσμια επανάσταση μιας τάξης που δεν υφίσταται, αυτοί που ψήφιζαν Χρυσή Αυγή για να διώξουμε όλους τους μετανάστες και να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, αυτοί που ψήφισαν τον ΓΑΠ γιατί είχαν πειστεί πως λεφτά υπάρχουν.
Είχα πείσει τον εαυτό μου να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ για να απαλλαγούμε από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, αλλά πλέον δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιους που με κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μου. Να ψηφίσω Τσίπρα, προσευχόμενος να μην πραγματοποιήσει τις εξαγγελίες του.
Δυστυχώς, πιστεύω ότι η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχουμε να απαλλαγούμε από τα τζάκια και τους απατεώνες της πολιτικής θα χαθεί εξαιτίας του ευρωπαίου Τσε Γκεβάρα (τρομάρα του!) και της άνευ λόγου ανέφικτης παροχολογίας στην οποία επιδόθηκε αυτός και το κόμμα του.
Τελικά, το ισχυρότερο χαρτί του Σαμαρά, είναι ο ανίκανος Αλέξης και οι κολλητοί του.
Καλό κουράγιο.