Το 2ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, είναι ο επόμενος σταθμός για μένα! Επιτέλους , Λύκειο μετά από 16 χρόνια, να έχω να κάνω με μεγαλύτερους και πιο ώριμους μαθητές, να ξεφύγω λίγο από το «νηπιαγωγείο» της Α Γυμνασίου – ωραία είναι τα μικρά , αλλά όχι άλλο!!!

Έχω να ανοίξω υπολογιστή και να ασχοληθώ με το site, παραπάνω από 10 ημέρες: Η μετοίκηση από την Κεφαλονιά στην Αθήνα μετά από τόσα χρόνια, έχει πολλές δυσκολίες, πολλά έξοδα και πολλές δουλειές και εκκρεμότητες που έπρεπε να διευθετηθούν. Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους, μέχρι τις 25 Ιουλίου ελπίζω ότι θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα βασικά και ανυπομονώ (!!!!) να ξεκινήσω στο νέο μου σχολείο. Η πρώτη επαφή και επίσκεψη σε αυτό , μου άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις σε ότι αφορά τους συναδέλφους που γνώρισα και την γνωστή γεύση προβλημάτων σε ό,τι αφορά το κτιριακό και τον εξοπλισμό.
Οπότε η παρουσίαση νέων σημειώσεων και ασκήσεων θα ξεκινήσει μέσα στον Αύγουστο και θα είναι – ελπίζω – καταιγιστική. Βλέπετε, μπορεί να έχω σταματήσει για λίγο τις αναρτήσεις, αλλά όχι το διάβασμα και την προετοιμασία!

Κατά τα λοιπά: Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ. Όλοι εσείς που ζείτε στην Αθήνα και μακαρίζετε όσους ζουν στην ελληνική επαρχία, να ξέρετε ότι τελικά είστε τυχεροί!! Η επαρχία και τα νησιά είναι μια χαρά για διακοπές. Ως εκεί. Η μόνιμη διαμονή, σε φέρνει μπροστά σε τόσα άλλα προβλήματα, στενομυαλιά, δυσκολίες και έξοδα που δεν ανταλλάσσεται με τα μποτιλιαρίσματα και το υποτιθέμενο άγχος της ζωής στην πρωτεύουσα. Το γνωστό «δεν μας λείπει τίποτα εδώ» με το οποίο παρηγοριούνται μόνοι τους στα νησιά , δεν ισχύει, δυστυχώς! Φυσικά, για όλα τα χρόνια που έζησα εκτός Αθήνας, προσπαθούσα κι εγώ να πείσω τον εαυτό μου ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Σήμερα, 18 χρόνια μετά, ξέρω ότι απλά δεν ζούσα πραγματικά εκεί, απλώς επιβίωνα. Ίσως κάποια στιγμή να μπω σε λεπτομέρειες , έτσι , για όσους αμφιβάλλουν!

Επαγγελματικά, είμαι ανοικτός σε προτάσεις και νέες συνεργασίες , με όρεξη για δουλειά σε άλλα επίπεδα και με νέες προκλήσεις-κίνητρα μπροστά μου.

Καλό καλοκαίρι σε όσους είναι σε διακοπές, καλό κουράγιο σε όσους προετοιμάζονται για την Γ Λυκείου!