Πλάκα σου κάνουν Αντωνάκη μου οι φίλοι σου οι Γερμανοί.
Αλλιώς δεν εξηγείται. Εκεί που έχεις πάρει τα πάνω σου, αφού όλος ο πλανήτης μας φοβερίζει ότι έτσι και βγούμε από το ευρώ, κινδυνεύει η ειρήνη του ηλιακού μας συστήματος, βγαίνουν οι Γερμανικοί Times να προτρέψουν τους Έλληνες να σε ψηφίσουν. Γιατί, εδώ που τα λέμε, η εκστρατεία εκφοβισμού έχει πιάσει τόπο. Ακόμα και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τα κλασικά OLD HOLBOURN κουβαλάνε τα χαρτάκια τους (RIZZLA μπορντωροδοκόκκινοπράσινα) και τις κάρτες ανάληψης από τα ΑΤΜ, γιατί ναι μεν ο Αλέξης «αναλαμβάνει την ευθύνη και εγγυάται» , αλλά άμα μας πάρει ο διάολος όλους τρέχα βρες τον να στο αλλάξει το ελαττωματικό.
Κάτι λοιπόν ο φόβος, κάτι τα γραφεία στοιχημάτων, την είχες ψιλοκαπαρώσει την 1η θέση. Βάλε και ένα 3% αέρα που θα έπαιρνες από την «παράσταση νίκης» μέχρι και αυτοδύναμο σε έβλεπα, να γελάσει κι εσένα το χειλάκι σου βρε. Όμως οι Γερμανοί δεν είναι τυχαίοι, όχι. Με την προτροπή που έκαναν, ξανάγινε ντέρμπυ το παιχνίδι. Μήπως σου ευχήθηκε καλή επιτυχία ο Μητσοτάκης; Τέτοια γκαντεμιά δεν εξηγείται.
Εδώ υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: Ή θέλουν να σε βοηθήσουν ή δεν θέλουν. Αν δεν θέλουν, έχει καλώς, τους καταλαβαίνω, κι εγώ μαζί τους συντάσσομαι.
Αν όμως θέλουν, θα αρκούσε μια δική τους δήλωση συμπάθειας προς το ΣΥΡΙΖΑ ή και τον Τσίπρα για να αποχωρήσουν μέχρι το βράδυ οι μισές συνιστώσες και να κριθεί οριστικά η μάχη υπέρ σου. Εξάλλου έχουν και προηγούμενο οι παραινέσεις τους: Ο τελευταίος που το έζησε ήταν ο Σαρκοζί.
Είναι δυνατόν να είναι τόσο μαλάκες;
Τώρα που το ξανασκέπτομαι, η απάντηση είναι ναι, είναι.
Μιλάμε για ένα λαό που ζει για να δουλεύει και για να ακούει τους παγκόσμιους επαίνους για την πειθαρχία και την εργατικότητά του. Ο Χίτλερ μόνο σε ένα τέτοιο λαό θα μπορούσε να επιδράσει τόσο «υπνωτιστικά». Έχουν αιματοκυλίσει δύο φορές όλο τον πλανήτη, προκειμένου να μας κάνουν όλους ίδιους με αυτούς, τους προικισμένους από το Θεό και τη φύση, Άρειους.
Σκεφτείτε τις εφευρέσεις τους. Τα αυτοκίνητα και τους κινητήρες, ο Daimler, ο Benz και ο Porsche τους έφτιαξαν για να μπορούν να αναπτύξουν τη βιομηχανία , τις μεταφορές και τη διακίνηση των προϊόντων τους. Αν ήξεραν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για αναψυχή, θα είχαν κάψει τα χαρτιά τους.
Η εικόνα ενός μαυρισμένου Έλληνα , αγκαλιά με μεθυσμένη ξώβυζη Γερμανίδα που κάνει πιωμένος κόντρες στην παραλιακή με BMW κάμπριο, ακούγοντας μουσική από ηχεία BOSE , είναι ικανή να προκαλέσει εγκεφαλικό στο μέσο Γερμανό.
Κάποιοι από τους μεγαλύτερους στο πνεύμα αναγνωρισμένους Γερμανούς, έγιναν διάσημοι περιγράφοντας διαστροφικές καταστάσεις και πνευματικά διαταραγμένους ήρωες: Ο «Υπεράνθρωπος» του Νίτσε, ο «Φάουστ» του Γκαίτε καθώς και οι περίφημοι πίνακες του Ιερώνυμου Μπος (απεικονίζουν ερωτικά όργια στα οποία συμμετέχουν άνθρωποι-τέρατα ). Το πνευματικό τους επίπεδο ακόμα και σήμερα είναι τέτοιο ώστε όταν ένας από τους κορυφαίους εν ζωή Γερμανούς ποιητές (Gunter Grass) έγραψε ένα ποίημα για την Ελλάδα και τη δοκιμασία που περνάμε, αρκετοί Γερμανοί διατύπωναν επιφυλάξεις για τη γνησιότητά του, θεωρώντας το φάρσα.
Για σκεφθείτε κάτι αντίστοιχο σε μας. Να μπερδεύαμε τους στίχους του Ελύτη ή του Ρίτσου με εκείνους του Τζίμη Πανούση.
Το γεγονός όμως παραμένει. Έσπρωξαν τον κόσμο στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς, οι εκλογές είναι μεθαύριο και ίσως προλάβουν να ηρεμήσουν κάποιοι. Εγώ πάντως , από τις 14:10 που το άκουσα ως τις 14:30 , είχα αποφασίσει να ψηφίσω Αλέξη. Μην ανησυχείτε όμως, πέρασε η επήρεια. Περαστικά μου και θα επανέλθω !