Θα μπορούσα να ξεκινήσω με το κλασικό κομμουνιστικό μότο: «Σας τα έλεγα» . Διαβάστε μερικές αράδες από την ανάρτηση που είχα κάνει στις 6 Φλεβάρη!
«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήρθε για να γίνει η Νέμεση του Τσίπρα. Το γεγονός ότι ο Σαμαράς την υπερψήφισε για πρόεδρο της Βουλής δείχνει ότι έχει αίσθηση του χιούμορ, ενώ ο Αλέξης που περίμενε η θέση της Προέδρου να λειτουργήσει ως ηρεμιστικό για την απίστευτα και εκνευριστικά επίμονη και στενοκέφαλη Ζωή, έβαλε κακό μπελά στο κεφάλι της κυβέρνησής του. Τελικά, κ. Τσίπρα, με την πονηριά σου να την κάνεις Πρόεδρο της Βουλής , μάλλον τη διόρισες «κακιά πεθερά» : Από αυτή δεν μπορείς να γλιτώσεις ούτε καν με το σύμφωνο συμβίωσης!»

Για να είμαι βέβαια ειλικρινής, δεν περίμενα το πλήθος και το μέγεθος των ατοπημάτων που έχει διαπράξει η κυρία ΠτΒ. Από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές, το δημόσιο κατσάδιασμα-εκφοβισμός σε αξιωματικό της αστυνομίας και η προσπάθεια να ορίσει την κρίσιμη συνεδρίαση της Βουλής πριν το μοιραίο Eurogroupστις έξι το πρωί, ώστε η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα ακόμα κι αν προλάβαινε να βρεθεί έγκαιρα στις Βρυξέλλες να είναι εντελώς άυπνη !

Ο μόνος λόγος που δεν την έχουν πάρει με τις πέτρες οι δικοί της, είναι πως ο πρωθυπουργός τα πήγε όσο πιο χάλια γινόταν εντός Ε.Ε., οπότε μεγάλη μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι απέναντί του και προσβλέπει στην ΠτΒ ως σύμμαχο !

Θα διακινδυνεύσω μια ακόμα πρόβλεψη για την κυρία που νομίζω χρειάζεται ιατρική βοήθεια. Είναι ζήτημα μηνός να αποπεμφθεί από τη θέση της και να ενταχθεί – παρότι νεότατη – στους βετεράνους/γραφικούς της πολιτικής ζωής, να κάνει παρέα με τον Βύρωνα Πολύδωρα (κι αυτός χρημάτισε ΠτΒ για μικρό χρονικό διάστημα). Το πρώτη σε σταυρούς στην Α΄ Αθήνας, διορθώνεται πολύ εύκολα στις επόμενες εκλογές. Μην ξεχνάτε ότι οι ψηφοφόροι της Α΄ Αθήνας έχουν κατά καιρούς «θάψει» πολύ μεγαλύτερα ονόματα της πολιτικής από την τωρινή ΠτΒ !

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ καλή ανάρρωση στην ίδια και καλά ταξίδια στον σύζυγό της. Όσο για τον Τσίπρα, τι να πω. Το λάθος με την τοποθέτηση της Ζωής στη θέση του ΠτΒ σίγουρα δεν ήταν το μεγαλύτερό του, όμως πιστεύω θα του κοστίσει σε πολιτικό επίπεδο πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα τραγικά που έχει διαπράξει.