Ας πούμε ότι είσαι ο Άδωνις. Μες την καλή χαρά που έγινες υπουργός σε ένα τόσο σημαντικό υπουργείο όπως το Υγείας, ξεπερνάς ακόμα και το κλείσιμο του βιβλιοπωλείου σου. Έκανες και τη σύζυγο περήφανη που ξαναέγινες κάποιος και βέβαια δεν πολυσκοτίζεσαι και για τα χάλια που έχει η υγεία – ούτε εσύ τα προκάλεσες είναι η αλήθεια, ούτε εσύ θα τα διορθώσεις (αυτό είναι βεβαιότητα).

Πέταξες όμως και μερικές «κορόνες» άμα τη αναλήψει των καθηκόντων σου, που εξόργισαν τους πάντες, πολύ δε περισσότερο τους συνδικαλιστές στην Υγεία, οι οποίοι έχουν γεννηθεί οργισμένοι με τα πάντα , μη σου πω και με τα κοάλα. Ζορίστηκες και με τα καθήκοντά σου, γιατί καθόλου απλό δεν είναι να καταλάβεις τι μπορείς να κάνεις σε ένα χώρο με τον οποίο είσαι εντελώς άσχετος (το ότι είσαι «κλινική περίπτωση» δεν βοηθά, παρά το ότι πίστευες το αντίθετο). Αφού λοιπόν μέσα στο υπουργείο δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, στα κανάλια σου είπε ο Αντωνάκης ο Σίγμα να μην πολυεμφανίζεσαι, είπες να πάρεις σβάρνα τα νοσοκομεία.

Ξεκίνησες λοιπόν τις «αιφνιδιαστικές επισκέψεις» στα νοσοκομεία, όπως τις καταλαβαίνεις εσύ βέβαια. Πάντως τους συνδικαλιστές και τους αριστεριστές στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ δεν τους αιφνιδίασες όπως ελπίζω και φαντάζομαι να κατάλαβες. Σου πέταξαν ένα κύπελλο με καφέ (τον είχαν πιει τον περισσότερο, μη φανταστείς ότι τον χαράμισαν) , σου ρίξανε και κάνα δύο κατραπακιές (σαν κι αυτές που έριχνε ο συχωρεμένος ο Κωνσταντάρας στον επίσης συχωρεμένο Τζανετάκο) και αν δεν επενέβαιναν οι αστυνομικοί θα σε είχαν ακόμα στη μέση και θα παίζανε «μπιζ» μαζί σου μέχρι να αρχίσει η ανάπτυξη. Η αλήθεια είναι ότι και οι αστυνομικοί που σε συνόδευαν μάλλον το ψιλοφχαριστηθήκανε, μερικές φάπες την κατάλληλη στιγμή μπορεί να σε φέρουν και στα ίσα σου. 
Είσαι βέβαια λίγο άτυχος! Έπεσες σε μέρα απεργίας των καναλιών. Αν ήταν μια οποιαδήποτε άλλη μέρα, το σκηνικό θα έπαιζε σε εθνικό δίκτυο, μη σου πω ότι θα είχες κλειδώσει και την επανεκλογή σου . 
Μαθαίνεις λοιπόν ότι αυτό είναι μέρος του τιμήματος φωνακλά αντιπαθητικέ Άδωνι. Αφού δεν αρνήθηκες να γίνεις υπουργός Υγείας, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε σώφρων άνθρωπος που θα καταλάβαινε ότι δεν έχει τα προσόντα να διαχειριστεί μια τέτοια ευθύνη, ας πρόσεχες.
Αφού ξεκίνησες με σκληρές δηλώσεις στους δημοσιογράφους, πριν καν ενημερωθείς για τα του υπουργείου σου, ας πρόσεχες πάλι.   
Αφού έμπλεξες με συνδικαλιστές το ίδιο αδίστακτους και οπορτουνιστές με εσένα, σημαίνει ότι επιζητάς τις φάπες, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Το γεγονός πάντως είναι ότι πρέπει σύντομα κάποιος να σε στείλει στο σπίτι σου και εσένα και τους φοβερούς και τρομερούς συνδικαλιστές που επειδή έριξαν δύο σφαλιάρες σε ένα μάπα, πιστεύουν ότι δικαίωσαν τους αγώνες του λαϊκού κινήματος.
Δεν έχουμε ανάγκη από άλλα φαιδρά πρόσωπα στο χώρο της Υγείας και γενικά στη Δημόσια ζωή !