Περιμένοντας να πέσει η νέα Κυβέρνηση !

Περιμένοντας να πέσει η νέα Κυβέρνηση !

 

Πριν καν ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, οι ΤΣΙΡΙΖΑ (φυλή αποτελούμενη κυρίως από καλομαθημένους πρώην «Πασόκους» που αδημονούν να έρθουν ξανά στην εξουσία, απορημένους- με όσους βλέπουν γύρω τους ξαφνικά – αριστερούς και Αλεξιοπλανηθέντες) σπεύδουν να προσδιορίσουν :
α) Πόσο άχρηστη είναι η κυβέρνηση (δεν έχει σημασία που δεν την ξέρουν ακόμα).
β) Πόσο γρήγορα θα τους καλέσουμε να μας σώσουν , αυτούς , τους Ευρωπαίους – συγγνώμη- τους διαπλανητικούς επαναστάτες-διασώστες λαών.
γ) Ότι το ποσοστό που θα πάρει η φυλή τους στις επόμενες εκλογές είναι ανάμεσα στο 50 και το 55%.
δ) Το χρόνο εκδήλωσης της κοινωνικής αντίδρασης που θα φέρει το χάος και θα προκαλέσει εκλογές στο Σεπτέμβρη που έρχεται.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε επίσης, η προεκλογική φιέστα του ΤΣΙΡΙΖΑ που οργανώθηκε αυθόρμητα στην Ομόνοια, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το βράδυ της Κυριακής. Άλλον τόσο ευτυχισμένο –ηττημένο των εκλογών δεν έχω ματαδεί. Η ανακούφιση που ένιωσε όταν βεβαιώθηκε ότι δεν του ζητούν να κυβερνήσει δεν κρυβότανε! Έβγαλε μαζί του στο μπαλκόνι και τον άμοιρο υπερήλικα Γλέζο που σφύριζε αντί να μιλάει (άτιμες μασέλες, άτιμα γεράματα) και είχε και 5000 ομοιόμορφα στοιχισμένες σημαίες από κάτω να κουνιούνται συντονισμένα. Κούκλα η συγκέντρωση-πρόβα για τις επόμενες εκλογές.

Το γέλιο θα πέσει, μόλις οι Λαφαζάνης-Στρατούλης-Μήλιος και ΡΟΖΑ (ολόκληρη) αντιληφθούν με ποιους οπαδούς πορεύονται. Όταν θα τους ζητούν να κατέβουν σε πορεία το Σεπτέμβρη, θα θέλουν να πληρωθούν οδοιπορικά. Πριν ψηφίσουν σε δημοσκόπηση θα ζητάνε να τους πουν σε ποιο δημόσιο τομέα θα τους διορίσουν. Μόλις τους ζητήσουν να περιθάλψουν αναξιοπαθούντες παράνομους μετανάστες, αυτοί θα κοιτάνε ποια μελαμψή γκόμενα θα πηδήξουν τσάμπα. Άσε που σε κάνα δίμηνο, θα έχουν βάλει στην άκρη τους παλιούς ΣΥΡΙΖΑ με το γνωστό στυλάκι:
– Κάτσε στην άκρη παλικάρι μου, να δεις πως έρχεται η εξουσία! Τριάντα χρόνια κάναμε κουμάντο και θες να μας δείξεις κιόλας! Πήγαινε οργάνωσε κανένα φόρουμ για την επίδραση του Gay-pride στη διάσωση του σταυραετού και άσε μας να κανονίσουμε!

Ευτυχώς, οι άλλοι φωστήρες της πολιτικής Κουβέλι και Μπένι το χοντρό μπιζέλι, δεν βάζουν πολιτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση, αλλά τεχνοκράτες. Ο Θεός της Ελλάδας μας φύλαξε από τον ανατέλλοντα αστέρα Λοβέρδο και τον αδιάβαστο αλλά φιλόδοξο Χρυσοχοϊδη που θεωρούν τους εαυτούς τους πετυχημένους και αναντικατάστατους. Ίσως λοιπόν το Υπουργείο Υγείας αποκτήσει γιατρό για υπουργό, το Οικονομικών υπουργό με σπουδές στα Οικονομικά, το Τουρισμού άνθρωπο που να ξέρει από ξενοδοχεία και ναυτιλία (και όχι μόνο από διακοπές και κρουαζιέρες όπως ο τελευταίος πορφυρογέννητος Γερουλάνος) .
Θέλω να ελπίζω ότι αυτή τη φορά οι εκλογές θα αναγκάσουν όλους μας να υπερβούμε κάποιες αγκυλώσεις. Ακόμα και η φυλή των ΤΣΙΡΙΖΑ , τελικά πιστεύω ότι θα ηρεμήσει και θα συμβάλλει κι αυτή στη βελτίωση της κατάστασης, διώχνοντας το «Τ» από το όνομά της. Ας δώσουμε μια ευκαιρία…