Τι έχουμε δει και τι έχουμε διαβάσει όλες αυτές τις ημέρες σε διαδίκτυο, τηλεόραση… Μεγαλύτερο καραγκιοζιλίκι από αυτό που ζούμε, δεν μπορώ να θυμηθώ! Μετράμε:

Οι λοιμωξιολόγοι δεν συμφωνούν πλέον μεταξύ τους, ούτε για το τι ακριβώς σημαίνουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, ούτε και για το τι πρέπει να γίνει. Το σίγουρο είναι , ότι «οι δύο επόμενες εβδομάδες είναι οι πιο κρίσιμες» , όπως μας έχουν πει τουλάχιστον 8 φορές έως τώρα.
Οι γιατροί – διά των εκπροσώπων τους – κλαίγονται μόνιμα. Από πέρυσι το Μάρτη με 100 κρούσματα σε όλη τη χώρα φοβούνταν για κατάρρευση του συστήματος. Τον Οκτώβρη με καμιά χιλιάδα κρούσματα την ημέρα, «το σύστημα ήταν στα όριά του». Το Δεκέμβρη με 2500 κρούσματα την ημέρα,  «το σύστημα ήταν στα όριά του». Τον Γενάρη με 2000 ανά ημέρα «το σύστημα ήταν στα όριά του». Το Φλεβάρη με τα ίδια κρούσματα «το σύστημα ήταν στα όριά του». Τώρα, αρχές Μάρτη, με 2500 κρούσματα την ημέρα , πάλι «το σύστημα ήταν στα όριά του». Το ΕΣΥ κατέρρεε με 30, 100, 200, 300, 400 , 500 και 600 διασωληνωμένους. Εκείνα που πραγματικά είναι στα όριά τους, είναι τα νεύρα μας.

Η κυβέρνηση, έχει θέσει τις απαγορεύσεις αλλά τις τηρεί περιστασιακά και εξαιρεί ομάδες ανθρώπων που δεν μπορεί να ελέγξει. Επίσης, έχει δώσει πάααααρα πολύ αέρα σε αστυνομία και «αστυνομικούς» που – μιλάω για τους ειδικούς φρουρούς – όντας ανεκπαίδευτα ντούκια , σηκώνουν χέρι σε πολίτες λες και είναι «πόρτα» σε μπαρ της παραλιακής. Οι ίδιοι «αστυνομικοί», με κάθε ευκαιρία παίζουν ξύλο με τους άλλους φουσκωτούς που σύχναζαν στα ίδια γυμναστήρια και που παρότι έκαναν αίτηση δεν τους προσέλαβαν στην αστυνομία… Σαν να μην έφτανε αυτό, παρόλο που ήξερε κι έβλεπε ανθρώπους να μαζεύουν πολεμοφόδια στη συγκέντρωση της Νέας Σμύρνης, δεν επενέβη έγκαιρα για να τους πάρει τα συγκεντρωμένα στο κάτω μέρος της πλατείας (αφού τα έβλεπα εγώ που πέρασα, εκείνοι δεν τα έβλεπαν;;;) με τα γνωστά αποτελέσματα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των ποδοσφαιρικών ομάδων , που μέχρι προ κορωνοϊού έδιναν ραντεβού για να πλακωθούν με τους υπόλοιπους, βρήκαν ευκαιρία με την περίφημη συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη να ενωθούν ενάντια στους αστυνομικούς και να λύσουν τις διαφορές που είχαν μαζί τους εδώ και ένα χρόνο, μεταβάλλοντας την περιοχή σε εμπόλεμη ζώνη.

Οι αναρχικοί-αντιεξουσιαστές-αντιφα-επιπλοποιοί-σαλαμέμποροι έχουν ένα νέο χόμπι : Συγκεντρώσεις συμπαράστασης στον απεργό πείνας Κουφοντίνα. Οι μισοί από αυτούς ήταν αγέννητοι όταν δρούσε ο «Λουκάς» και έκανε κλοπές τραπεζών εκτελώντας εν ψυχρώ ή πυροδοτούσε ρουκέτες παρότι έβλεπε αθώους (δηλαδή χωρίς να ξέρει τι ψήφιζαν) τριγύρω γιατί είχε κανονίσει να φύγει για διακοπές και θα έχανε τα εισιτήρια.

Η αντιπολίτευση πάλι, έχει δώσει τα ρέστα της: Ο Τσίπρας, προσκαλεί συνεχώς τους πολίτες σε οποιαδήποτε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, «αναλαμβάνοντας την ευθύνη» για την όποια διασπορά του ιού.
Βέβαια , για το συγκεκριμένο μάστορα της ψευτιάς, οι τρεις παραπάνω λέξεις έχουν μια εντελώς ιδιαίτερη σημασία που μόνο εκείνος γνωρίζει – πάντως διαφορετική από αυτήν που έχουν για εμάς! Επίσης, σε κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνει ότι η «κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της πανδημίας» χωρίς να εξηγεί σε τι στηρίζει αυτή την άποψη. Όταν τον ρωτούν τι θα έκανε εκείνος, απαντάει με άνεση: θα είχα διπλασιάσει τις κλίνες ΜΕΘ, θα είχα προσλάβει 5000 γιατρούς και νοσηλευτές και θα είχα αγοράσει 800 νέα λεωφορεία. Βρε επτάχαζε, έτσι θα είχες σταματήσει τη διασπορά του ιού;;; Δηλαδή, ο κορωνοϊός θα μάθαινε ότι έχεις έτοιμος γιατρούς, ΜΕΘ και νοσηλευτές και θα σταματούσε να μολύνει άλλους;;; Ή πιστεύεις ότι οι χιλιάδες που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό τον έπαθαν μέσα στα λεωφορεία;;;; Δηλαδή η Σουηδία , το Βέλγιο, η Ολλανδία που έχουν – αναλογικά – πολλαπλάσιους νεκρούς από εμάς, χωρίς να έχουν θέματα ούτε με τα νοσοκομεία, ούτε με τους γιατρούς ούτε με τα λεωφορεία γιατί δεν τα κατάφεραν;

Η φώφη – σιγά μην την γράψω με κεφαλαίο – θεώρησε ότι βρήκε ευκαιρία να την πει και στους δύο, χωρίς να λέει απολύτως τίποτα! Απλά θεωρεί ότι δεν «την παίζουν» τα αγόρια Κυριάκος και Αλέξης και γκρινιάζει!
Ο Κουτσούμπας είναι ΚΚΕ, δηλαδή καμιά επαφή με την πραγματικότητα. Αυτός και το 5% του, είναι απλά ευτυχείς που υπάρχουν και κατέχουν την απόλυτη αλήθεια. Για Βαρουφάκη και Βελόπουλο τι να σχολιάσω… Ο Βαρουφάκης τον Μάρτη του 2020 – τον είχα ακούσει με τα αυτιά μου – προέβλεπε πως αν η καραντίνα διαρκέσει πάνω από μήνα , η ύφεση θα είναι πάνω από 10% σε ετήσια βάση. Η καραντίνα ξεπέρασε το τρίμηνο, η πανδημία σάρωσε και η ύφεση ήταν στο 8,5%. Ο Βελόπουλος έχει δεμένο το γάϊδαρό του: έχει στα χέρια του επιστολές του κορωνοϊού που λένε ότι δεν πρόκειται να πάθουν ζημιά οι Έλληνες αν λειτουργήσουν όλα κανονικά.

Οι «φοιτητές» με μια περίεργη σύνθεση είναι η αλήθεια, 50% φοιτητές – 50% μετανάστες, διακινητές, LGBTQ, διαδηλώνουν και κάνουν καταλήψεις μην τυχόν και μπει η αστυνομία στα Πανεπιστήμια και τους χαλάσει τα μαγαζάκια: Πολιτικά μαγαζιά, καταστήματα λιανικής πώλησης πρέζας πασπαλισμένης με ιδεολογία και χονδρικής πώλησης υπηρεσιών προστασίας και εκβιασμού επαγγελματιών, καθηγητών και πολιτικών.

Σε όλα τα παραπάνω, προσθέτουμε την παράνοια του «ανοίγω-κλείνω» τα σχολεία , κάνω τηλεκπαίδευση που είναι κανονικό μάθημα, αλλά θα παρατείνω το σχολικό έτος αφού δεν κάνουν μάθημα, τα παιδιά δεν έχουν πρόβλημα ύλης με την τηλεκπαίδευση αλλά δεν θα γίνουν εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς γιατί δεν έχει εμπεδωθεί η ύλη, παίρνουμε κανονικά απουσίες οι οποίες προσμετρώνται αλλά αν είναι να μείνουν από απουσίες ας μην τις μετρήσουμε , οπότε να αξιολογήσουμε τα σχολεία !

Αν δεν είναι αυτό όλο μασκαριλίκι, δεν ξέρω τι είναι οι Απόκριες!